Știri speek-uite (presa de dimineață)

Udrea, Berceanu si Seitan, ministrii urmariti de Fisc Firmele la care sunt actionari majoritari sau minoritari trei dintre membrii cabinetului Boc se regasesc pe lista neagră a datornicilor. Portareii au inceput deja procedurile de executare silita.

PSD decide astazi: face congres sau Vanghelion Social-democratii se reunesc intr-o sedinta a Comitetului Executiv National care se anunta extrem de tensionata.

Mihai Chiţac va fi eliberat, astazi, din inchisoare Instantele militare au decis, la sfarsitul saptamanii trecute, sa ii întrerupa pentru doua luni pedeapsa, pentru a se opera la inima.

Salina Turda, lustruita doar pentru taiat panglica Lucrarile de modernizare a salinei din Turda s-au urgentat pentru ca Elena Udrea si Emil Boc să o poata inaugura mai repede. La trei saptamani de la momentul festiv, gondolele nu functioneaza, camerele video nu sunt conectate, iar turistii circula liber pe un balcon neasigurat deasupra unui hau de 40 de metri.

Prigoana jr., stapan de helestee in Delta, luate fara licitatie O firma a lui Honorius Prigoana a concesionat, fara licitatie, de la Consiliul Judetean Tulcea, doua helestee in Delta Dunarii, ce se intind pe 200 de hectare.

Incepand de astazi, vom plati taxa de poluare inclusiv pentru masinile cu motor Euro4

Astfel, pentru o Dacie Logan, taxa de prima inmatriculare incepe de la 363 de euro si poate ajunge pana la peste 770 de euro, pentru versiunea cu cea mai mare emisie de noxe.

Generaţia crizei. Unul din zece elevi merge la psiholog din cauza depresiei sau violentei In timp ce numarul elevilor care apeleaza la psihologul scolar este în continuă crestere, Ministerul Educatiei asteapta noua lege a invatamantului ce prevede instituirea unor centre de consiliere special destinate problemelor cu care se confruntă elevii.

Un jurnalist britanic a fost arestat de Hamas în Fasia Gaza Acesta a fost acuzat de incălcarea unor norme de securitate, insa nu au fost clar specificate aceste norme.

Un jucator de rugby arestat după ce vrut sa intre pe autostrada cu o masinuta de golf Rugbistul Andy Powell a fost arestat după ce a luat de la hotelul unde era cazata echipa sa o masinuta de golf si s-a indreptat cu aceasta spre o autostrada.

Se reintorc ninsorile Iarna nu se da batuta, in special in sudul si sud-estul tarii, unde ninge. In celelalte regiuni, ninsorile sunt izolate.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s