Știri speek-uite (presa de dimineață)

2-0 pentru Geoană Adrian Năstase s-a retras deoarece nu vrea să legitimeze o competiţie în care nu crede. Mircea Geoană a câştigat meciul de la Comitetul Executiv şi îşi pregăteşte terenul pentru victoria de sâmbătă.

Iulian Fota, consilier prezidenţial: „Uneori, presa joacă fals în problema Scutului“ Consilierul preşedintelui afirmă că statul nu poate face publice toate amănuntele legate de scutul antirachetă, dar nici jurnaliştii nu trebuie să speculeze pe această temă.

Scrisoarea lui Mailat: „Plătesc pentru toţi românii” Într-o corespondenţă purtată cu EVZ, românul închis pe viaţă în Italia povesteşte cum rudele l-au lăsat baltă, iar Nati Meir i-a tras ţeapă.

Emil Boc i-a căutat salariul guvernatorului BNR pe Google Prim-ministrul Emil Boc a afirmat, luni, că a folosit motorul de căutare Google pentru a afla cuantumul venitului guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR).

Johnny Răducanu: «Am o pensie de 429 de lei» Marii noştri artişti se zbat în sărăcie, trăiesc din împrumuturi sau din mila comercianţilor.

26 de persoane din Sălaj au fost audiate de DNA într-un nou dosar cu permise false Anchetatorii spun că cei 26 au dat bani ca să obţină ilegal permise din Ungaria. Zeci de români din mai multe judeţe şi-au obtinut permisul în Ungaria, în ultimele luni.

Moment istoric: Moldova ia in calcul intrarea in NATO Republica Moldova avertizeaza ca ar putea renunta la statutul de neutralitate ca urmare a schimbarilor geostrategice din regiune dupa decizia Romaniei de a gazdui scutul american antiracheta.

60% din trenuri, bune de trimis la fier vechi -Vagoanele CFR, pericol public! Miile de călători care merg zilnic cu trenurile Personal sau Accelerat nu beneficiază nici măcar de condiţiile minime de confort. Scaune rupte, oglinzi sparte, geamuri care nu se mai deschid de mult, însă prin care intră vântul ca la el acasă.

Stocurile de alcool şi tutun din duty-free trebuie lichidate în 45 de zile După acest termen, comerţul cu aceste mărfuri va fi interzis, exceptate fiind doar anumite produse, precum berea, bijuteriile și alimentele.

Facturile la întreţinere cresc în ianuarie cu până la 50% Chiar şi cu robinetul dat aproape de minim, sunt cazuri în care întreţinerea a crescut şi cu 50% în ianuarie, faţă de decembrie.

“Era mai bine inainte!” Elevii claselor a XII-a au sustinut, ieri, prima proba a bacalaureatului. Desi nimeni nu pica la examenul oral de competenta la Limba si literatura romana, cei mai multi tineri prefera varianta veche a bacalaureatului.

Odraslele politicienilor fac adesea deliciul tabloidelor Numele Mazăre, Vanghelie, Băsescu, Prigoană sau Geoană fac ca apariţia pe prima pagină să fie întotdeauna asigurată. Aşchia nu sare departe de trunchi este un proverb care nicăieri nu pare să se aplice mai bine decât în politică.

Boc primeşte slană la pachet de la mămica Invitat la postul de radio Antena Satelor, premierul Emil Boc a povestit pentru ascultători că părinţii săi, originari din satul Călăţele, judeţul Cluj, îi trimit pachete cu produse ţărăneşti.

La Braşov s-au inventat noi semne de circulaţie Pe timp de iarnă, limitatoarele de viteză de pe străzi au fost scoase. Pentru a-i informa pe şoferi că denivelările nu mai sunt pe stradă, s-a găsit o soluţie: bararea cu linii roşii a indicatorului, fapt care contravine Codului Rutier.

Cea mai ridicata temperatura obtinuta vreodata in laborator poate ajuta la explicarea fenomenului Big Bang Oamenii de stiinta au obtinut in laborator o temperatura de patru trilioane grade Celsius, de aproximativ 250.000 de ori mai mult decat temperatura din interiorul Soarelui.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s