Stiri Speek-Uite Presa de dimineata

UPDATE: Datorita interesului scazut pentru aceasta rubrica, am incetat realizarea revista presei.

Avocatul Casei Regale: Castelul Peles nu este de vanzare. Casa Regala nu vrea sa vanda deocamdata Castelul Peles, iar daca o va face, statul roman va avea prioritate la cumparare, a declarat la RFI Romania Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale. Cu toate ca ne-a linistit pentru moment, ar fi bine ca cine vrea sa-l mai viziteze macar o data, sa se grabeasca. Just in case.

Vanghelie: Cer scuze presedintelui Geoana pentru limbajul folosit, a fost o discutie privata. Privata sau nu, totusi l-a trimis in „puncte-puncte”. Insa aceasta mea culpa nu este adresata decat lui Mircea Geoana. Scuzele nu sunt si pentru colegii sai pesedisti (pe care i-a gratulat si pe ei cu stil: “Nişte lepre, ăştia-şi vând şi nevasta pentru funcţie!”) Argumentul? Presedintele PSD Bucuresti nu vrea sa devina penibil – „mi-e foarte greu sa ma gandesc cum trebuie sa-mi cer scuze de la acei care dimineata se duc la Cotroceni si seara vin sa ia functii de la PSD.”

B.Păunescu: Familia mea are afaceri controversate pentru că sunt românii marxişti şi nu înţeleg că suntem ca Rockefeller sau Kennedy. Chiar să fie primul mogul al presei românești care „informează” și nu „controlează”? Haideți s-o vedem și p-asta!

Şoferiţa care a omorât o tânără pe trecere nu va face închisoare şi nu vrea să participe la cursuri de legislaţie. Tupeul nu are nicio limita la noi. Ana Maria Straus a scăpat de închisoare, a primit 2 ani cu suspendare și tot este nemulțumită.

Solomon, primarul Craiovei: Elena Udrea, poate o să vă surprindă, dar este o femeie de cultură. A terminat o facultate şi vorbeşte bine. Atentie, oameni de cultura! A devenit atat de simplu sa ca cineva sa aiba asemenea statut. Nu e nevoie decat de intrunirea a doua calitati – sa existe o licenta si sa se vorbeasca „bine”! Cat de „bine”, e mai greu de explicat.

Cioran, urmărit de Securitate până la mineriade. Dosarul de urmărire a fost deschis oficial de Securitate pe 14 ianuarie 1954. De-a lungul „carierei” sale de suspect pentru statul român – care i-a furat mai mult de jumătate din viaţă – Cioran a primit trei nume de cod: „Ciobanu”, „Chiru” şi „ENE”.

“Europa vrea sa depoziteze deseurile nucleare la fraieri”. Printre acestia si Romania. De parca nu am avea gunoaiele noastre, cam 1.400 de tone de reziduuri radioactive, si nu ar fi arhisuficient, tara noastra poarta negocieri pentru gazduirea unui depozit de deseuri nucleare din Uniunea Europeana si pentru asigurarea tranzitului unor astfel de deseuri.

PDL îi pune pe tavă lui Băsescu capul lui Sassu. Pentru noua conducere a TVR, democrat-liberalii se gândesc la Florin Călinescu sau Andreea Pora. Rodica Culcer este favorită pentru şefia Ştirilor.

Milionarul de la Bingo Metropolis a fost înşelat. După ce a câştigat 1,2 milioane de euro la Bingo Metropolis, Ion Ciocan din Certeze a virat in cont, jumătate din sumă, vânzătorului de bilete. Ion Ciocan a fost obligat să vireze jumătate din banii câştigaţi vânzătorului de bilete, care l-a şi şantajat.

Augusta Lazarov este noul şef al divertismentului la Antena 1. Vedeta se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor de divertisment ale postului. Să sperăm că vor fi mai bune.

Adio petreceri nocturne! Senatorii vor sa interzica muzica dupa ora 22. Reclamatiile locatarilor care isi apara dreptul la somn nu au ramas fara efect. Drept urmare, acum sunt vizate restaurantele, cafenele sau barurile care se afla la parterul blocurilor.

Aproape 200 de țări au fost victimele unui atac informatic masiv. Pirații au putut obține accesul și la tranzacții bancare sau date legate de proprietatea intelectuală. Wall Street Journal scrie că între companiile vizate sunt laboratoarele farmaceutice Merck și studiourile Paramount.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s