Stiri speek-Uite presa de dimineata

Boc vrea să elimine alocatiile nesimtite ale copiilor. Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a aruncat bomba si a “fugit”, refuzand explicatii lamuritoare.

Dan Diaconescu a fost audiat la DNA ca martor intr-un dosar de trafic de influenta. Dosar in care primarul unei comune aradene a denuntat o persoana care i-ar fi cerut peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromitatoare la adresa edilului.

1 900 000 de gloante intr-o zi! Secretele Revolutiei din ’89 ies la iveala. Informatia este consemnata intr-unul dintre documentele Armatei desecretizat recent din ordinul Guvernului. In total, 300.000 de pagini, in o mie de volume.

Pelesul, închiriat pentru inca trei ani. Ministerul Culturii nu are banii necesari pentru cumpararea acestuia.

Emil Boc, despre palincă: Distruge si virusii din computer. “Eu tot le spun la Bucuresti. Nu este mai bun antibiotic decât palinca romaneasca. Distruge si virusii din computer, atat e de buna” – remarca lui Boc a fost facuta la Cluj.

Atentie! Fructe confiate cu probleme, puse la vanzare in Romania. Producatorul a tratat fructele cu sulfiti ca sa le creasca termenul de valabilitate. 2 tone de caise inca sunt pe piata, in 30 de judete din tara.

Clanurile Capitalei: Sectorul 4, zona „protectorilor” şi a traficantilor de droguri. Cele mai active grupari infractionale din sectorul 4 sunt clanul Stoacă (activ si în sectorul 5), clanul Sportivilor si clanul Gruia, care domină si comuna ilfoveana Jilava.

36 de morti si 71 de raniti in urma prabusirii minaretului unei moschei din Maroc. Tragedia s-a produs în orasul Meknes, în momentul în care în moschee se aflau circa 300 de credinciosi care participau la rugaciunile de vineri.

Anglia ar putea avea probleme financiare mai mari decat Grecia. Finantele Marii Britanii au inregistrat luna trecuta primul deficit din 1993, în conditiile in care ianuarie este o lună traditional buna pentru veniturile din taxe si impozite.

Dalai Lama cere interzicerea coridelor. Dalai Lama s-a alăturat Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Animalelor si lupta pentru interzicerea coridelor din Spania.

Vedetele subtitrarilor de pe net: Cine-i Veverita si mai ales bc. Felixuca, Veverita_bc, Avocatul31, Biotudor. “The Pillow Book”, “Harry Potter”, “The Dark Knight”, MASH. O absolventa de filologie, un IT-ist, un avocat, un doctor in stiinte biomedicale.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s