Stiri speek-Uite Presa de Pranz

Ponta, noul preşedinte. Primele demisii din PSD. Senatorul Şerban Mihăilescu şi deputatul Ioan Munteanu au anunţat astăzi că părăsesc partidul.

Floriana Jucan: Diaconescu a fost forţat să nu mai candideze. Jucan a afirmat că a primit, spre publicare, 36 de pagini de monitorizare, însoţite de suport video, în care social-democratul ar fi fost surprins în mai multe situaţii “compromiţătoare”.

Minele UNESCO, de la târnăcop la turism. Cele mai multe dintre ele sunt reprezentative pentru epoca medievală şi modernă, numai una dintre ele datând din epocă romană. Mina de la Roșia Montană ar putea fi înscrisă și ea pe lista UNESCO.

Avocatul Constantin Mincu: „Amalia e înnebunită după banii lui Ilie Năstase“. Avocatul  Mincu, un apropiat al familiei Năstase, face dezvăluiri despre cuplul care divorţează.

Comuniștii moldoveni cer Procuraturii sa investigheze folosirea vaccinului AH1N1 importat din România. Comuniștii sunt nemulțumiți că guvernul Filat continuă să insiste asupra vaccinarii populației cu preparatele antigripale furnizate de România, în pofida retragerii licenței producătorului acestui vaccin.

Acuzaţii de furt şi calomnie acasă la Mihai Eminescu. Restauratorul Memorialului Ipoteşti a dat în vileag abuzurile făcute de fostul director. Ilegalităţile reclamate au fost confirmate de anchetatori. Cu toate acestea, angajatul a fost dat în judecată de fostul şef pentru calomnie.

Constanţa: Pălării din pahare şi rochii cu farfurii de plastic. Creatoarea care l-a îmbrăcat pe primarul Mazăre în nazist, şocheză din nou cu o colecţie din materiale neconvenţionale.

Haos în Ghencea: Steaua, umilită de Ceahlăul. Stoichiţă, aproape de demisie. Echipa de fotbal Steaua Bucureşti a pierdut lamentabil în prima etapă a returului Ligii I, chiar pe teren propriu, în faţa codaşei Ceahlăul Piatra-Neamţ, scor 1-3.

Un leu cu ochi distruşi din cauza unui circ din Franţa. De ce organizaţiile de protecţia animalelor cer închiderea imediată a circurilor? Leul Ares este unul dintre miile de motive şi un exemplu extrem de trist.

Avandia, medicamentul pentru diabet care afectează inima. Sute de persoane care au luat Avandia au fost victime ale atacurilor de cord şi insuficienţei cardiace în fiecare lună, conform unui raport confidenţial al guvernului american, care a recomandat retragerea medicamentului de pe piaţă.

Militanţii Greenpeace au invadat piaţa San Marco. La bordul unor bărci, au arborat lozinci care cereau să se treacă la surse alternative de energie, pentru prevenirea schimbărilor climatice.

Pașapoartele britanice folosite de echipa morții în asasinarea liderului Hamas au fost copiate de serviciile israeliene de imigrație. Sursele diplomatice susțin că israelinenii au anunțat Foreign Office că operațiunea a avut loc în momentul în care cetățenii britanici, care trăiesc ăn prezent în Israel, au fost supuși procedurilor specifice de control pe aeroportul din Tel Aviv, pașapoartele fiindu-le sustrase pentru scurt timp.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s