Stiri Speek-Uite Presa de dimineata

Suntem cobaii Guvernului. Bombele sociale aruncate pe piaţă de miniştri se înscriu în strategia de testare a gradului de suportabilitate a populaţiei.

Ce promite Guvernul Fondului Monetar in scrisoarea secreta: concedieri si noi taxe. În schimbul a 2,45 miliarde euro, ce reprezinta ultima transa de la FMI, Guvernul s-a angajat sa introduca noi taxe si sa reduca salariile bugetarilor.

Cum planuieste PDL sa-l schimbe pe Geoana din fruntea Senatului. Democrat-liberalii trebuie sa obtina sprijin nu doar de la UDMR si independenti, ci si de la opozitie.

Turnatorul pus de Iliescu sef la TVR în ’90, deconspirat oficial. E vorba de Emanuel Valeriu, turnatorul de la Europa liberă.

Dosarul „Udrea”, ingropat definitiv de parlament. Toate acuzatiile pe care comisia parlamentara care a anchetat achizitiile de la Ministerul Turismului i le-a adus, de la abuz in serviciu pana la deturnare de fonduri, au fost sterse cu buretele de deputatii din Comisia juridica.

Se pregatesc disponibilizari in Turism. Elena Udrea: La stat mai mult se someaza decat se lucreaza. Nu se stie exact cati vor ramane fara loc de munca.

Esecul care ne costa jumatate de miliard de euro: Centura Bucurestiului. Cei 70 de kilometri ai centurii Bucuresti trebuiau sa fie gata in 2010.

Manifestaţie a romilor în Piaţa Victoriei pentru demiterea Ministrului de Externe Theodor Baconschi. Mai multe ONG-uri cer demiterea sa din cauza unor declaratii controversate, facute de curand.

Rafa Benitez ii face o „aroganta” Unirii. „Cormoranii” îi iau peste picior pe ialomiteni si se vor prezenta in Romania direct la meciul programat maine, sarind peste antrenamentul oficial.

Cum a asasinat Mossadul unul dintre cei mai cautati teroristii. Este vorba despre Imad Mughniyeh, iar istoricul Gordon Thomas a relatat pentru cotidianul The Independent povestea celei mai indraznete lovituri a Mossadului.

Comisia Europeana investigheaza Google pentru ca nu ar fi respectat legea concurentei. Se va cerceta daca intr-adevar Google penalizeaza potentialii competitori de pe piata motoarelor de cautare si daca se foloseste de faptul ca detine un segment de piata semnificativ in Europa pentru a impune preturi marite artificial pentru publicitate.

Descoperire in Ierusalim: Zid din vremea regelui Solomon. Un zid care dateaza din secolul al XX-lea, înaintea erei noastre, chiar din epoca regelui Solomon, a fost descoperit în Ierusalim în timpul unor săpături arheologice recente.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s