Stiri Speek-Uite Presa de pranz

UPDATE: Datorita interesului scazut pentru aceasta rubrica, am incetat realizarea revista presei.

Cristian Diaconescu pleacă din PSD şi trece la independenţi. Senatorul PSD Cristian Diaconescu a declarat marţi seară că ar putea demisiona din PSD în situaţia în care Parchetul scoate la iveală faptul că ar fi fost urmărit la comanda unor colegi din partid.

Procurorii DNA au finalizat ancheta în cazul Zambaccian. Năstase se află la un pas de trimiterea în judecată. Fostul premier este acuzat în dosarul “Zambaccian” de laure de mită, şantaj şi obţinerea unor foloase necuvenite.

Mihai Chiţac se întoarce după gratii. Curtea Militară de Apel a casat decizia instanţei inferioare care hotărâse ca fostul general Mihai Chiaţac să fie eliberat timp de două luni, pentru a se opera de inimă.

Topul celor mai mari banci din Romania in 2009. BCR detine pozitia de lider, iar marea surpriza a clasamentului pe 2009 este caderea Raiffeisen pana pe locul sapte.

Circa 400.000 angajati din sectorul public au primit ilegal drepturi banesti de 2 milioane euro in 2009. Printre sporurile identificate de Curtea de Conturi se numara sporul pentru refacerea dupa concediu, spor de relatii cu publicul, prime de casatorie, ajutor pentru ziua de nastere a angajatului sau spor de confidentialitate acolo unde nu era cazul.

Urziceni – Liverpool, peste 16.000 de bilete vandute. Campioana Romaniei a scos la vanzare si ultimele 6.400 de tichete ramase.

Greenpeace în război cu Facebook: Reţeaua construieşte un centru de date alimentat de cărbune. Facebook va contrui un nou centru de stocare a datelor în Oregon, SUA. Computerele folosite vor fi eficiente energetic, însă vor fi alimentate prin arderea cărbunilor, cea mai poluantă metodă.

Noi probe în cazul morţii lui Michael Jackson. O înregistrare postată pe internet redă momentele în care medicii confirmă decesul lui Michael Jackson.

Un disident cubanez a murit dupa ce a fost in greva foamei timp de 80 de zile. Disidentul cubanez Orlando Zapata Tamayo a murit, marti, dupa ce a facut timp de 80 de zile greva foamei, pentru a solicita conditii mai bune de detentie.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s