Norica Nicolai, printre ratuste cu Mandruta

Din noua emisiune a lui Lucian Mandruta reiese faptul ca divertismentul trebuie sa aiba totusi anumite limite. Comportamentul europarlamentarului Norica Nicolai a fost dezaprobat de catre cotidianul “Curentul“, iar jurnalistii au luat atitudine, solicitand presedintelui Parlamentului European, Jerzy Buzek, un comentariu asupra acestei posturi, nepotrivite statutului de europarlamentar. Lucian Mandruta: “Trebuie sa va spun ca in jacuzzi nu se intampla absolut nimic imoral si indecent. Nici macar nu ingrasa. Stati linistiti, si doamna Elena Udrea este invitata pentru a discuta politica”. “Circ si Paine” va fi un talk-show de noapte tip parodie, care va debuta din 20 martie la Antena 1.

O singura sugestie am pentru organizatorii show-lui: sa inlocuiasca ratustele cu pesti piranha. Va fi si mai amuzant.

Foto: reportervirtual.ro

8 comments on “Norica Nicolai, printre ratuste cu Mandruta

  1. Alice , lasa te rog, la o parte politica. Te face sa fii patimasa , si-ti deregleaza linistea launtrica absolut degeaba. Lasa-i in pace sa se balaceasca in ce vor ei. Noi suntem si incercam sa devenim altfel decat ei . Si nu o putem face judecandu-i .

  2. Nu inteleg de ce inca ne socheaza chestii de genul asta, ca sunt la tot pasul..Oricum nota 10 pentru Mandruta ca a prins o emisiune de tot rah***l, ca la stiri nu prea isi avea locul.

  3. @Maria: Dar nu mi-a dereglat-o absolut deloc 😛 Articolul acesta este doar o constatare referitoare la ceea ce se intelege prin divertisment. Si avem si dovada ca politica la noi se simte bine acolo unde se si discuta – printre ratuste.

    @Alex: Normal, n-ar trebui sa ne mai socheze. Se presupune ca suntem deja obisnuiti cu “extravagantele”. Dar totusi…. Asemenea aparitie este destul de discutabila si mai ales, penibila.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s