7 semne ca iei Internetul prea in serios

Cat de important este Internetul pentru tine? Care este imaginea pe care vrei sa o ai tu in cadrul relatiilor din spatele monitorului? Care este gradul tau de socializare din viata reala fata de cea virtuala?

1. Vrei sa ti se faca o fotografie speciala pe care sa o postezi pentru profilul tau de pe Facebook sau de pe Twiter (stiai ca exista deja fotografi specializati pentru asa ceva?)

2. Pentru crizele din viata reala, cauti sfatul necunoscutilor de pe internet.

3. Porti haine prin care sa iti faci reclama – de ex, numele tau de pe Twiter este imprimat pe partea din fata a tricoului.

4. Ai impresia ca fanii tai de pe Facebook iti sunt intr-adevar fani.

5. Te panichezi cand vezi ca numarul prietenilor / fanilor ramane neschimbat? Imediat te intrebi cu ce ai gresit. Ar fi nevoie sa iti faci o noua poza?

6. Crezi ca ai mai multa influenta decat PR-istii? Cine mai face reclama in New York Times  sau in Wall Street Journal (ce, ei traiesc in Evul Mediu?!) cand e mai bun Facebook-ul pentru a vorbi despre produsele lor?

7. Daca o celebritate stie de existenta ta, ai impresia ca sunteti si prieteni. Asa ceva nu este nici pe departe adevarat. Putine persoane pot fi numite prieteni, daramite persoane pe care nici nu le-ai intalnit macar, in viata reala.

Sursa: tremendousnews.com

2 comments on “7 semne ca iei Internetul prea in serios

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s