Blue Frog Club

Clubul Blue Frog, din Mumbai, India, inaugurat recent, este un complex care cuprinde un club, un restaurant, un lounge și un studio de înregistrare audio. Dar interiorul clubului Frog Blue este cel mai impresionant. Arhitecții sunt Chris Lee şi Kapil Gupta, de la firma Chris Lee Architects and Contemporary Urban, care îmbină toate elementele într-un mod perfect, astfel construind un fel de amfiteatru roman contemporan.

Având linii organice şi o structură compusă din cercuri distribuite pe diferite niveluri de înălțime, mesele devin adevărate ”cabine” și deşi acestea sunt separate, sunt totuși legate între ele. Imaginea inedită a clubului se datorează suprafeţei ondulate, din răşină translucidă și cu iluminare internă care îşi schimbă culoarea și care creează efecte vizuale spectaculoase. La fiecare masă pot avea loc între 4 și 10 persoane.

O altă caracteristică a acestui proiect este modul în care mesele au fost amplasate. Fiecare dintre ele se află în așa fel amplasată, încât toată lumea are aceeași vedere asupra ringului de dans, fără să fie incomodat de alte persoane. Eleganța, băuturile excelente, muzica de calitate, precum şi nenumăratele sale atracții, au făcut ca Frog Blue să devină unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din lume.

Sursa: obviousmag.org

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s