Ce se întâmplă dacă ai o soție cicălitoare în mașină

Nu e bine sa cicălești șoferul – lucrul acesta îl știe toată lumea. Dar daca se întâmplă să nu se țină cont de acest aspect important, se poate ajunge la situații extreme. Spre exemplu, un bărbat în vârstă de 23 de ani din Statele Unite a sărit joi seara de la volanul mașinii sale care se afla în mers. Potrivit raportului unui polițist din Montgomery County, tânărul călătorea împreună cu sotia și cu cei trei copii ai lor spre orașul Clarksville, pe autostrada Guthrie. Aflați în mijlocul unei dispute, el i-a cerut soției să tacă, însă cum aceasta nu s-a conformat, tănârul a cedat nervos. În urma săriturii, nefericitul soț a suferit leziuni grave şi a fost dus cu elicopterul la Centrul Medical Vanderbilt University, unde se află în stare critică, dar stabilă.

Sursa: theleafchronicle.com

11 comments on “Ce se întâmplă dacă ai o soție cicălitoare în mașină

  1. Cunosc sentimentul! 🙂
    Pacat ca a uitat de copii; daca era doar sotia era alta treaba! 🙂

  2. Il compatimesc. Nu vreau sa-mi imaginez ce va face dupa ce va face dupa o perioada de timp. Totusi… trebuia sa caute alt mod.

  3. ….. cred ca eu am sa ocolesc partea cu masina!!!…. deoarece eu cedez mult mai usor!!!!…. si atunci cred ca e nevoie …sa isi faca abonament ,la tren 😀 😀

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s