Oglinda – rolă

Oglinda – rolă este fabricată din vinil față de clasicele oglinzi casante, iar faptul că este auto-adezivă, aduce încă un elementul inovator. Poate fi modelată extrem de ușor sub diverse forme și mărimi, fără a mai sta cu teama superstițiilor, deoarece nu mai există pericolul să se spargă.

Sursa: inewidea.com

4 comments on “Oglinda – rolă

 1. faina imaginea asta dar e falsa… e in fotoshop. cel putin se vede ca cea din oglinda priveste un pic mai sus decat cea cu sulul in mana!! cea din “oglinda” mai si zambeste si se vad dintii iar la aia originala se vede ca nu zambeste!!!… e destul de vizibil..
  In plus cunosc materialul, e vinil pe baza de aluminiu, se foloseste la multe chestii… in special pe masini. si mai e o problema!! se zgarie foarte usor!!
  curios cum de nu zic ei si cine face pelicula asta!!
  ( ORACAL…ORAJET…ORAFOL…) 😀 😀 😀

   • si cand zic ca se zgarie…usor… inseamna ca si cu mana daca dai sa o stergi… se zgarie!!!Daca ai sti tu cat injuram noi… cand aplicam materialul pe caroserii…. am aruncat o gramada de pelicula. Am fost nevoiti sa cumparam matase ca sa ne facem instrumentele de aplicare!!(asta pentru ca seful vroia perfectiunea 😉 )

   • atunci nu mai e asa de practica 😦 si decât să mai stau să o acopăr eventual și cu matase… mai bine mă întorc tot la oglinda clasică 😛

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s