Alimente transformate în peisaje incredibile

Fotograful londonez Carl Warner merge dincolo de fotografia tradiţionala. Prin tehnici interesante, Carl Warner creează peisaje delicioase! Și nu în ultimul rând, el petrece ore întregi în sortarea legumelor și fructelor.

În acest tablou copacii sunt făcuți din broccoli şi drept roade au boabe de mazăre. Poteca este făcută din chimen, iar pâinea se transformă în munți. În fundal – conopida este luată drept nori.

Această zonă rurală din Italia are drept copaci ardei grași, o căruță din paste, copaci de pătrunjel și un sat din cașcaval.

Pâinea transformată în stânci, mazărea devenită barcă, morcovii ca stalactite și conopida drept vegetație subacvatică sunt ingredientele acestei imagini uimitoare.

Ce credeți despre această scenă a unui apus de soare? Marea este reprezentată prin felii de somon, pâinea și cartofii formează pietre, iar mărarul își pleacă grațios crengile.

Baconul, şunca şi mortadella creează un peisaj din Alpi în care se află o sanie făcută din biscuiți și o cabană din sticksuri. În orice caz, se pot petrece ore în șir analizând fiecare detaliu în parte, detalii realizate de un fotograf înfometat de imagini incredibile.

Sursa: obviousmag.org

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s