Silent Hill există cu adevărat

Aceasta este Centralia, un oraş-fantomă situat în Columbia County, Pennsylvania, SUA. Aici au trăit peste 5.000 de persoane în anii 1960 și aveau un teatru, un cinematograf, 3 şcoli, o duzină de restaurante, un oficiu poştal şi 7 biserici. Era un oraş obişnuit minier prosper. Dar acum, în 2010, doar 4 oameni mai locuiesc aici. Cele mai multe dintre clădiri abandonate au fost dărâmate de oameni sau de natură. Singura biserică care a mai rămas în orășel, care nu a fost afectată de incendiu, St Mary, ține în continuare slujbele în fiecare duminică Oraşul are patru cimitire, inclusiv unul pe deal, iar fumul se ridică în jurul lor. Motivul pentru care orășelul este acum în asemenea situație este acela că mina a luat foc în anii 1960, iar focul va continua să ardă cel puțin pentru 250 de ani de acum încolo. Scriitorul David DeKok a spus despre acest oraş în 1986: “Aceasta a fost o lume în care nici un om nu ar fi putut trăi, mai fierbinte chiar decât planeta Mercur, cu o atmosferă mai otrăvitoare ca a lui Saturn. În inima focului, temperaturile uşor pot depăşi 500 grade. Nori letali de monoxid de carbon plutesc în aer.” Focul se mută treptat în toate direcţiile, ameninţând oraşe adiacente. În mod ironic, numele unuia dintre cele mai apropiate orașe de Centralia este Ashland …

Sursa: visboo.com

6 comments on “Silent Hill există cu adevărat

  1. Mama parca e filmul silent hill in realitate ies aburi din pamant a fost incendiat oamenii au murit focul inca mai arde cred ca de acolo sa inspirat cel care a facut filmul silent hill super tare!

  2. eu am filmul silent hill si eram curioasa sa vad daca acest oras chiar exista.singurul lucru care nu este n realitate sunt mortii aia care reinviau si demonul,copilul ars,in rest le are pe toate.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s