Cascada Niagara – fotografii incredibile de la Festivalul Luminilor

Cascada Niagara este unul dintre cele mai vizitate puncte turistice din America de Nord, dar o dată pe an, mii de oameni merg nu pentru a vedea tumultul cascadei, ci pentru a admira Festivalul de Iarnă al Luminilor.

Festivalul include peste 125 de dispozitive animate de iluminare , precum și animate afişează de iluminat şi peste trei milioane de instalații de luminare amplasate în copaci, dar și pe sol în jurul parcului Niagara Winter Wonderland, incluzând faimosul Castel Fermecat al lui Disney, clădirea Poliției Montane Canadiane Regale, dar și cel mai mare steag canadiano-american iluminat din lume.

Festivalul a avut loc pentru prima dată în 1983, când a reuşit să atragă peste 250.000 de oameni.

De atunci, participarea turiștilor a crescut în mod constant, iar în prezent numărul vizitatorilor se ridică la peste 1,3 milioane și peste 1000 de autocare.

Organizarea festivalului durează întregul an pentru crearea de noi evenimente, de concerte și de distracții, organizare la care iau parte sute de angajați și 400 de voluntari în fiecare an.

Nu se percepe nicio taxă pentru admirarea luminilor, dar în schimb orice donație este binevenită.

Mii de ecrane sunt amplasate peste tot, iar vizitatorii au la dispoziție 20 de nopți în care focurile de artificii spectaculoase sunt nelipsite.

Sursa: natyu.com

2 comments on “Cascada Niagara – fotografii incredibile de la Festivalul Luminilor

  1. …”numărul vizitatorilor se ridică”…pentru că spectacolul este uimitor și evident nelipsit în imaginile prezenate pe blogul tău!
    Felicitări!

    Yna
    AviMelech
    🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s