Cel mai adânc bazin de înot din lume

Cel mai adânc bazin de înot din lume a fost deschis în anul 2004 în Bruxelles, Belgia. De fapt, este un centru de recreere subacvatică denumit Nemo 33. Piscina este formată din platforme la diferite niveluri. Piscina are două zone una la o adâncime de 5m, cealaltă la 10 m, şi un puț de 33m adâncime. De asemenea, la adâncimea de 10 m sunt amenajate peşteri subacvatice. Centrul a fost proiectat de către expertul belgian în scufundări John Beernaerts ca o facilitate pentru instruire, odihnă, dar și turnări de film.

Sursa: worth1000.info

6 comments on “Cel mai adânc bazin de înot din lume

    • Clar… sau vor fi facute proiecte, licitatii pentru firme care sa construiasca bazinul, ca intr-un final sa ramanem doar cu ideea si eventual cu niste bani cheltuiti aiurea.

  1. dar la pool 3 cum poate iti cine cineva atat respiratia? si la pool 4,5 mai erau oameni dar la pool 5 ma uimit cine a putut sati tina respiratia atat de mult?

  2. pai bazinul de unde fac eu polo are 5 metri si e cool sa stai sub aca la 5 metri dar nu prea mai poti peste 20 sec ca ti se infunda urechiile,iar vara in tineretului langa piscina mare este a fost un bazint pt sarituri care are peste 50 m adancime 🙂 dureaza 2 sapt ca sa il umple pe ala dar este si riscul ca sa cazi acolo ca un baiat de 38 de ani s-a dus in clubul de vizavi si beat mort s-a gandit sa se joace si s-a aruncat dar bazinul era gol si a belit-o ..in urmatoare dimineata cand a venit un om a innebunit ca nu mai era nik din el si de atunci baiatul se zice ca bantuie noapte pe acolo ca vad astia in fiecare seara un baiat sus la trambulina dar cand urca nu mai e nimeni…e adevarat tot ce am zis

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s