Bere la microscop

Berea a apărut în urmă cu aproximativ 6000 de ani și cel mai probabil provine de la pâine care a fost udată și care a început să fermenteze, iar de aici a apărut și procesul de fermentare. Deoarece această descoperire a avut loc de mai multe ori în istoria omenirii,  nu se poate știi sigur unde a fermentat prima dată berea. Cele mai vechi urme ale berii, care provin din anii 3500-2900 î.Hr., au fost descoperite de curând în Tepe, Mesopotamia (astăzi Iranul de vest).  Priviți în continuare cum arată diverse mărci de bere analizate la microscop.

Beck

Carlsberg

Foster

Guinness

La Fin Du Monde

Victoria Bitter Ale

Elephant Red

Castlemaine XXXX Export Lager

Bundaberg Ginger Beer

Broken Hill Lager Beer

Molson Light

Staropramen

Samuel Smith

Corona

Sursa: sessionmagazine.com

2 comments on “Bere la microscop

  1. Mda! UN pic (ca sa nu fiu prea drastic) editate în fotoshop! Provin dintr-o familie de berari şi am văzut berea la microscop de mai multe ori. Nu se aseamnă cu nici una! Cel care a scris articolul (cel de la sessionmagazine.com) a fost un dobitoc. Cu nici o substanţă de contrast nu poţi vedea albastru în bere.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s