Cel mai mare coșmar al unui cumpărător – să fie alergic la bani

Yvonne Simon are 33 de ani și este din Essex, Marea Britanie. Tânăra suferă de o alergie rară care transformă mersul la cumpărături într-un adevărat coșmar. Se poate spune chiar că nu suportă banii.

Yvonne a fost deja etichetată ca fiind persoana cea mai alergică din Marea Britanie din cauza nenumăratelor lucruri care îi provoacă reacţii alergice. Spre exemplu, corpul ei nu poate suporta deodorantele, parfumurile, vopseaua, băuturile acidulate, apa minerală îmbuteliată, ciocolata, ceapa, gazele de eşapament, crema de hidrocortizon, nucile, peştele, ceaiul, cafeaua, portocalele, roșiile, latexul, pudra de talc, hârtia de ziar, pastele, uleiul de floarea soarelui, produsele lactate, grâul, produsele de panificaţie, orezul alb, ovăzul, zahărul alb, dulciurile, fumul de țigară, nichelul, aurul, argintul, coloranţii alimentari, sulfaţii, clorura de calciu, chiar şi apa de ploaie. Și lista nu se oprește aici.

La fel ca majoritatea femeilor, Yvonne iubeşte să facă cumpărături, dar în ultimele luni s-a confruntat cu niște dureri chinuitoare de fiecare dată când a cumparat ceva. A fost ca și cum trupul ei o pedepsea pentru faptul că a cheltuit bani. După teste minuțioase, doctorii au aflat că organismul lui Yvonne este alergic și la vopseaua din bancnote şi la monede. Şi, pe deasupra, tânăra mai este alergică și la latex, astfel încât nu poate purta mănuși de cauciuc pentru ca pielea ei să nu intre în contact cu banii. Singura soluție – cardul.

Acum, Yvonne ține o dietă strictă, formată din apă filtrată, linte, orez brun, morcovi și mere. Din păcate, boala sa poate fi momentan considerată incurabilă deoarece alergia are un spectru extrem de larg și tocmai din această cauză șansele pentru descoperirea unui antidot sunt destul de reduse.

Sursa: odditycentral.com

2 comments on “Cel mai mare coșmar al unui cumpărător – să fie alergic la bani

    • Asa este.. asta nu se mai poate numi viata. Tot timpul sa stea cu teama ca o activitate banala sau un aliment obisnuit ar putea sa ii puna sanatatea in pericol. Ma rog.. cam mult spus ”sanatate” 😦

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s