Ostatici la Discovery Channel în Statele Unite

Update 3: Atacatorul a fost împușcat de către polițiști, iar cei trei ostatici au fost eliberați.

Update 2: Surse din poliție au declarat că au trecut două ore de când  se poartă negocieri cu atacatorul; până în acest moment nu există victime.

Update: Cel puțin un bărbat este luat ostatic. El este un agent de securitate al televiziunii.

Un bărbat înarmat a pătruns în clădire și a luat ostatice mai multe persoane. Sediul televiziunii a fost evacuat. Persoana a fost identificată ca fiind James Jay Lee, în vârstă de 40 de ani, din San Diego, cunoscut pentru obiceiul său de a protesta.

Imaginea preluată de pe Twitter îl prezintă pe atacator

Se pare că a fost auzit un foc de armă, iar o ambulanță este prezentă la sediu. Bărbatul deține asupra sa și un dispozitiv explozibil.

În 2008, în presa americană au apărut informații cum că bărbatul a fost arestat pentru 60 de zile după ce a aruncat în mulțime mii de dolari la o întâlnire care a avut loc în fața clădirii unde își au birourile Discovery Communications, deoarece nu a respectat interdicția judecătorilor de a nu se apropia de sediul respectiv la o distanță mai mică de 150 metri.

James Jay Lee a mai fost de altfel condamnat și la 6 luni de arest cu eliberare conditionată de către judecatorul Stephen P. Johnson, care a adăugat că dacă Lee are atât de mulți bani încât să-i arunce mulțimii, ar putea să dea câțiva și statului.

Sursa: news.blogs.cnn.com, voices.washingtonpost.com

Știre în curs de actualizare

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s