Sweet Willy din Idaho – SUA, un beagle de 10 m înălțime

Sweet Willy nu este doar cel mai mare beagle din lume, ci conține și un pat în care se poate servi micul dejun. În interiorul lui Sweet Willy, artistul Dennis J. Sullivan împreună cu soţia sa, Frances Conklin, au construit o singură încăpere în care se află o baie, dar și un pod, pentru vizitatorii care trec prin zonă.

Dog Bark Park (Parcul Cățelului Ham-Ham) este înconjurat de alte sculpturi de animale cum ar fi urși, peşti şi elani lucrați de Sullivan şi Conklin, care este de asemenea o atracţie rutieră pentru cei care nu au unde să-și petreacă noaptea. Vizitatorii au la dispoziție un magazin de suveniruri și un studio amenajat de cei doi artiști.

Sullivan și Conklin au început să sculpteze cu zeci de ani în urmă, după ce au avut o apariție televizată, iar de 18 ani nu au făcut nimic altceva decât să sculpteze căței din lemn investindu-și profiturile astfel realizate în constructia Parcului Dog Bark, unde îi învață pe doritori sculptura traditională a cățeilor din lemn.

De-a lungul anilor, cei doi soți au realizat sculpturile a peste 60 de rase, lucrând în mare parte după modele fotografice aduse de către clienți.

Sursa: atlasobscura.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s