Cele 1000 de trepte – Scara fantomelor din Cimitirul Greenwood

Conform legendei locale, treptele din cimitirul Greenwood din Spokane, Washington, sunt bântuite. Dacă aţi păși pe această scară în miez de noapte, s-ar putea să vedeți chipuri de bărbaţi, femei şi copii atunci când veți ajunge în vârf. Iar cine este destul de curajos să urce scările fără a avea drumul luminat, va auzi, de asemenea, ţipetele şi strigătele lor de moarte şi va simţi pe pielea sa stropi de ploaie, chiar dacă cerul este senin.

Scara este și un presupus loc al ritualurilor satanice și este supranumită ”1000 de trepte” pentru că – potrivit legendei – nimeni nu poate să ajungă în vârf. În urmă cu câțiva ani au avut loc unele reconstrucții, iar scara nu a mai fost folosită decât foarte rar de vizitatorii care vor să petreacă un timp împreună cu locuitorii cimitirului.

În orice caz, cine poate să ajungă în partea de sus a scării fără să fie copleșit de spaimă și fără să aibă vreo întâlnire cu vreun spirit, va putea admira un peisaj deosebit și pietre funerare vechi de sute de ani.

Sursa: atlasobscura.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s