”Alba-Neagra”: cele două surori gemene

Nu, nu este vorba despre binecunoscutul joc, ci despre două surori din Anglia care au șocat lumea medicală în momentul în care s-au născut (în iulie 2006) și care au început ieri grădinița.

Marcia şi Millie Biggs au fost aproape imposibil de diferențiat când au venit pe lume, dar deosebirile dintre gemene au devenit evidente la scurt timp. Amanda și tatăl gemenelor, Michael, erau împreună de 10 ani când au conceput copiii prin tratament IVF.


Marcia a moştenit tenul mamei sale şi părul blond, în vreme ce Millie seamănă cu tatăl său – care este de origine jamaicană -, având bucle negre și ten închis la culoare.

Acum Millie şi Marcia, pentru prima dată în uniforme, formează o pereche drăgălașă de gemeni pe care profesorii ar trebui să aibă mare grijă să nu îi despartă.

Cele două surori în vârstă de patru ani au fost înscrise la grădinița Osborne Junior and Infant School din Birmingham, iar mama lor, în vârstă de 42 de ani a declarat că oamenilor nu le vine încă să creadă că cele două fetițe sunt surori gemene.

“Când erau mici, Millie era mult mai timidă şi afectuoasă, iar când cineva venea la ea să o salute, un timp nu răspundea. Dar în ultimii ani a mai ieșit puțin din carapacea ei. În schimb, Marcia are aptitudini de lider și este o maimuțică obraznică”.

“Toata lumea este uimită de cât de frumoase au devenit ambele fetițe, dar tot nu le vine să creadă că ele sunt rude și mai ales surori gemene. Chiar și eu mă mai întreb uneori și încerc să dezleg puzzle-ul când le privesc, chiar dacă au trecut 4 ani de atunci” a mai spus Amanda.

Sursa: newslite.tv

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s