Oameni și roboți: Viziuni ale viitorului

Oamenii dezvoltă noi generaţii avansate de roboţi și chiar dacă în prezent par a fi simple fantezii, relațiile viitoare dintre oameni și roboți sunt cuprinse într-o colecție de imagini 3D generate pe calculator de artişti care ne dezvăluie viziunea lor. Nivelul detaliilor acestor grafici pe calculator indică faptul că tehnologia noastră ne va conduce într-un punct în care aceste fotografii fanteziste vor deveni realitate.

1. Personal Robot 04, Author: Franz Steiner (software: 3DS max)


Cine va câștiga într-o partidă de șah ? Când vorbim despre conflictul dintre o creatură mecanică și intelectul uman nu este ușor sa prezici rezultatul jocului. S-ar putea scrie cărți împreună cu roboții, dar nu vei fi sigur niciodată de rezultatele cărții – roboții ar putea fi imprevizibili.


2.Personal Robot 08, Author: Franz Steiner (software: 3DS max)

În cadrul unei munci monotone și repetitive, roboții pot fi de un real ajutor. Cu ei vom cheltui mult mai puțin timp în cadrul unor sarcini complicate, iar perioadele de încărcare maximă vor fi mult mai rare. Singura întrebare este unde am putea găsi asemenea roboți.

3. Personal Robot 02, Author: Franz Steiner

Nu sunt sigură ca va fi mai plăcut să lucrezi în compania unor roboți, însă mai mult ca sigur există anumite avantaje. Unul dintre ele este înalta eficiență a procesului muncii, iar timpul nu va mai fi pierdut pe discuții inutile, zvonuri stupide și bârfe.

4. Personal Robot 06, Author: Franz Steiner (software: 3DS max)

Robotul arată precum o servitoare care are grijă de tot. În îndatoririle sale se afla activitățile casnice și face față foarte bine datoriilor zilnice foarte rapid, eficient și fără să lenevească.
5. Mecha, Author: TINYPANTS


Acest robot arată ca și cum s-ar fi ținut seama la perfecție de corespondența cu modelul ființei umane. Putin înficoșător, dar în același timp stârnește și curiozitatea.

6.  I’m Robot,  Author: Widyantara

Cu ceva timp în urmă, când eram o fiinţă umană, visam la tinerețea veșnică, dorința specifică pentru oricare femeie. Visele mele s-au transformat în realitate imediat după moartea mea şi am obţinut eternitatea dorită: acum sunt un robot.

7. Personal Robot 07, Autor: Franz Steiner (software-ul: 3DS Max)

Când atingi uşor buzele celui iubit, inima ta începe să bată mai repede, mintea este încețoșată și ești cuprinsă de sentimente plăcute care îți dau senzația de plutire. Dar aceste minute dulci nu sunt numărate, ci pot dura oricât vei dori.

8. Personal Robot 05, Autor: Franz Steiner (software-ul: 3DS Max)

Dragostea este o chestie curioasă, nu știi când ți se întâmplă, dar vezi că nopțile nedormite încep să treacă una după alta, iar perechea ta ar putea fi – de ce nu -, chiar o ”creatură” cibernetică.

Sursa: chilloutpoint.com

2 comments on “Oameni și roboți: Viziuni ale viitorului

  1. Mai sa fie. simpatic si infricosator in acelasi timp. Cred ca robotii umanoizi din viitor ar trebuie sa aiba trasaturi clar distincte ca nu cumva sa “ii incurcam cu femei sau barbati”. :))

  2. Viitorul este mai luminos cu aceste inventii care pot revolutiona lumea.Insa , daca sunt folosite in scopuri distructive, ele pot fi periculoase.Sunt de parere, totusi, sa dam credit PROGRESULUI TEHNOLOGIC…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s