Exasperată de sforăitul soțului, o femeie a sunat la poliție

În Carolina de Sud o femeie a ajuns atât de obosită din cauza faptului că partenerul ei sforăia atât de tare și fără oprire, încât a găsit ca soluție salvatoare un apel la poliție. Chiar a încercat să-i convingă pe polițiști să-l aresteze pe acesta pentru a putea și ea să se odihnească.

Potrivit unui raport al poliţiei, soţii – care se află sub protecția anonimatului – au mers la culcare, dar sforăitul neîncetat al bărbatului a fost absolut imposibil de ignorat. În cele din urmă femeia l-a trezit și i-a cerut să meargă într-o altă cameră. Soțul s-a conformat, dar din păcate femeia l-a auzit din cealaltă cameră sforăind în continuare.

În cele din urmă soția și-a pierdut cumpătul, a dat buzna în camera lui, spunându-i că este un ticălos. Iar cearta a degenerat, aceasta amenințându-l pe soț că va chema poliția.

Ulterior s-a aflat că, deși inițial a lăsat-o să sune la poliție, bărbatul s-a răzgândit apoi la gândul că vor veni organele de ordine. Raportul a arătat că soțul părăsise deja locuința sa din Duncan, Carolina de Sud, înainte ca poliția să ajungă, acesta spunând nevestei sale că ar fi nevoie de o unitate SWAT pentru a-l aresta.

Poliția a considerat cazul ca fiind o ceartă domestică, nefiind depuse plângeri.

Sursa: arbroath.blogspot.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s