Un nou produs – Berea pentru câini

Proprietarii de animale de companie din Polonia au devastat pur și simplu pet-shop-urile în căutarea unui produs revoluționar – berea pentru câini. Pare ciudat, dar proprietarii doresc ca și cei mai buni prieteni ai omului să se bucure de această băutură pe bază de hamei.

Jerzy Dilyk, proprietarul unui pet-shop din Widzew Lodz, a afirmat că la început a fost reticent să vândă Dog Beer, dar văzând că cei care doresc să comande băutura devin tot mai numeroși, s-a aprovizionat cu sticle din belșug. Bărbatul chiar a oferit propriului câine o sticlă de bere, iar acesta a băut-o pe toată dintr-o răsuflare.

Dog Beer are o culoare aurie şi miroase a hamei, care este un miros cunoscut câinilor, dar ceea ce e mai important este faptul că această băutură este bazată pe extract de carne de vită. Berea nu este acidulată, iar Dilyk consideră că are un efect pozitiv asupra tractului urinar al câinilor. El a adăugat că în afara patrupedelor, clienţii sunt cei mai încântați că vor avea cu cine să bea o sticlă de bere vinerea și sâmbătă seara.

În mod normal, berea este periculoasă pentru sănătatea câinilor, din cauza conţinutului său de alcool şi de carbohidrați, dar medicii veterinari nu își pot da încă aprobarea pentru consumul acestei beri, deoarece nu au testat-o încă.

Sursa: odditycentral.com

2 comments on “Un nou produs – Berea pentru câini

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s