Adio consumabile scumpe! CISS este soluția!

Dacă nu vă vine să credeți, puteți scoate această exclamație doar dacă vă procurați CISS! Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, CISS (Continuous Ink Supply System) reprezintă un sistem de alimentare continuă cu cerneală. Eu recomand CISS deoarece este un sistem de calitate, practic, dar și economic.

Un CISS nou conține echivalentul a până la 28 de seturi de cartușe de cerneală obișnuite; apoi poate fi reumplut și tocmai de aceea costurile de tipărire se pot reduce cu până la 95% comparativ cu cartușele obișnuite de imprimantă. Dezavantaje nu există – să nu aveți impresia că dacă cerneala este mai ieftină, înseamnă că nu este de calitate. Din contră – este de foarte bună calitate!

Avantajele sunt numeroase:

este compatibil cu multe modele de imprimante ink sheet – EPSON, HP, Canon etc. (la momentul achiziției este recomandabil să cereți sfatul specialiștilor CISS pentru a afla dacă imprimanta dvs este compatibilă cu acest sistem)

costă la fel să tipăriți negru sau color

instalarea este foarte simplă – nu trebuie decât să urmăriți etapele prezentate în filmulețul de mai jos, fără a fi nevoie să apelați la un specialist.

Dar dacă întâmpinați probleme, puteți apela echipa de specialiști ai firmei CISS Market care vă stau la dispoziție și vă pot oferi informațiile necesare prin telefon.

Instalarea unui sistem CISS durează între 5 și 20 de minute, depinzând de sistemul propriu-zis și de modelul de imprimantă pe care se face instalarea. Pachetul se livrează împreună cu instrucțiunile de instalare și de operare în limba română.

Rezervoarele exterioare de cerneală care fac parte din sistemul CISS sunt amplasate lângă imprimantă și pot fi în număr de 4, 5, 6 sau 8 rezervoare separate, în funcție de modelul imprimantei. Fiecare dintre rezervoare este umplut cu cerneală de o anumită culoare și câte un capilar (furtunaș) transportă cerneala din aceste rezervoare către cartușul de cerneală din interiorul imprimantei. Un alt avantaj major îl reprezintă faptul că aceste rezervoare sunt transparente, iar reumplerea lor este necesară doar în momentul în care cantitatea de cerneală a ajuns la 10% din capacitatea rezervorului (care are o capacitate de 100 ml).

În încheiere, vreau să aflați și câteva păreri ale celor care deja au apelat la CISS și care sunt extrem de încântați de faptul că prin acest sistem inovator și performant pot economisi bani, costurile de producție scăzând foarte mult, dar și de faptul că au scăpat de grija schimbării cartușelor.

Concluzia? CISS reprezintă într-adevăr o investiție profitabilă!

Discuții de pe forumuri:

* danutza24 says:

July 1, 2010 at 14:54

(…) și eu mi-am cumpărat un CISS și sunt foarte mulțumită… eu am un epson și mă săturasem să schimb cartușele în continuu… nu știu cum se făcea că se terminau exact când aveam mai multă nevoie de imprimantă :((… (…)

* bluestorm

4th June 2010, 23:35

Eu mi-am luat CISS pentru Epson Stylus Photo P50 de la Ciss Market și sunt foarte mulțumit. Am văzut că au si pentru R1900 http://www.cissmarket.ro/index_files/CISS.htm Bafta !

 

 

One comment on “Adio consumabile scumpe! CISS este soluția!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s