Leapșă de dor

Am primit de la Daniel, aka Natural, ca Aloe Vera o leapșă de dor (de luna trecută, e adevărat, dar sper să treacă cu vederea întârzierea). Cerința – câteva doruri.

*Întâi de toate mi-e dor de mare. Pare greu de crezut, dar n-am mai ajuns la mare de vreo 10 ani și nu că nu am vrut, ci pur și simplu am ajuns mai repede la munte decât pe litoral. Mi-e dor de valuri și de pescăruși, mi-e dor să ma plimb pe faleză și să stau pe dig să privesc apusul soarelui…

*Mi-e dor de vremurile când mă jucam Prince of Persia și de disketele pe care le consideram o adevărată revoluție tehnologică.

*Mi-e dor de frunzele căzute toamna pe care le împrăștiam în toate părțile când mergeam la școală și de mirosul fumului de la frunzele arse.

* Mi-e dor de desenele animate la care mă uitam când eram mică – Perrine, Sandy Bell, Cartea Cărților, Sailor Moon, Captain Planet, Prințul și Sirena, Pirații Apei Negre… Țin minte că așteptam cu atâta nerăbdare să fie ceasul 19.30!

* Mi-e dor de săniuța trasă de bunicul meu… Stăteam pe spate și prindeam între gene fulgii de zăpadă până nu mai vedeam deloc în jurul meu..

* Mi-e dor de mirosul portocalelor desfăcute cu mâini înghețate. Parfumul lor era echivalent cu Sărbătoarea Crăciunului. Acum se găsesc tot timpul anului, dar când eram mică trebuia să stăm la rânduri interminabile pentru câteva portocale și de multe ori nu mai prindeam…

Pe scurt mi-e dor de copilărie și aș da totul pentru a fi din nou copil, măcar pentru câteva zile… Melodia următoare mi-a făcut-o cunoscută de curând un prieten și cred că este potrivită pentru această leapșă de dor.

În continuare, leapsa merge mai departe la: Achilianu, Adrian Voicu, Alecs Online, Avimelech24, Babilon, BALANTZA, Black Angel, BlackList, Blog de noapte, Blog despre viata, de la inima la inima!, Blog Voinescu Eduard, Blogatu, Blogdan.info, Blogu’ lu’ Cipy, Blogu’ lui Alex, Bogdan86, Cartim Blog, Cornelius Rosca, Cristi Serban, Cugetari stocate, Despre vrute si nevrute, Dezvaluiri!, Din viata, Duras33, Energia Noua, Enjoy&Live&Feel&Life, Eroic Center, Gabriel Ungureanu, Ganduri ireale, Gand_licitat, Gctinvalentin’s Blog, George Floarea, Getting through, HazLii, Indrazneste sa speri!, Ioan Usca, Ionel baiat bun, Istorii regasite, Jurnalisticus, Jurnalul meu de bord, Jurnalul., La taina despre cosmetice, La un ceai, de vorba…, Lavinicatimu’s blog,Loove, Luchici&Ionel’s Blog, Lucille’s Craft&Designs, Lumina eului INTERIOR, Mandale Cristina, Marius Ianus, Midnight Dream, Mihai Paun – Scrierile mele, Noaptea Iguanei, R.E.V.I.C.T., Radinis, Reformistul, Sanatate si Viata, Shroomy, Silence’s Blog, Simion Cristian, Spirit nocturn, Sycaman’s Blog, THEjeweller, Things worth mentioning, Totul despre dragoste, UltraBun, Val33ntyn’s Blog, Viața mea, Viata de boem, Viata de hoinar, Vindecator.com, Virtual Reality, Well.of.Words,Wolftz’s Blog

 

9 comments on “Leapșă de dor

  1. Si mie mi-e dor de ora cu desene animate 7:30 pentru care eram foarte dezamagit daca o amanau pentru un meci de fotbal. Cred ca de atunci nu suport eu fotbalul 😀
    De sarbatorile cu miros de portocale si cate si mai cate.

  2. Pingback: Monoglutamatul de Sodiu (MSG) sau E621 « Ionel băiat bun

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s