Cel mai scump iPhone din lume – 8 milioane $

Designerul Stuart Hughes din Marea Britanie este celebru pentru gadgeturile pe care le cumpără (mai mult sau mai puţin scumpe) şi le transformă în bijuterii – fantezie. De data aceasta, iPhone 4 a primit un nou aspect, devenind astfel telefonul celular cel mai scump din lume.

Nu este prima oară când Hughes i-a conferit lui iPhone 4 sclipiri de diamant; data trecută respectivul gadget a ajuns la valoarea de aproape 15.000 de lire sterline (cca 24.000 dolari).

Acest smartphone în ediție limitată, denumit Diamond Rose, a fost evaluat la incredibilul preț de 5 milioane lire sterline (8 milioane dolari). Ce dotări are telefonul pentru un asemenea preț exorbitant? Ei bine, ”doar” 100 de diamante amplasate pe margini, logo-ul Apple alcătuit din 53 de diamante și un diamant roz de 7,4 carate drept buton de navigare. Desigur că acest diamant ar fi fost mai potrivit pentru un inel decât pentru un smartphone dar – vorba aceea – orice este posibil.

Doar două iPhone 4 Diamond Rose au fost realizate de creatorul lor, așa că dacă vă doriți asemenea bijuterii, ar fi timpul să vă grăbiți să strângeți bani.

Sursa: amoledscreen.net

2 comments on “Cel mai scump iPhone din lume – 8 milioane $

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s