Ștrengari.ro – Lumea copiilor

Ștrengari.ro este pur și simplu o lume a copilăriei… virtuale: jocuri, activități care stimulează creativitatea micuților, bancuri, teste, filmulețe, povești, rețete, și chiar un magazin virtual unde se găsesc obiecte reale sau virtuale. Designul acestui site pentru copii este foarte atrăgător, calitatea grafică prezentată fiind deosebită.

Părinții au posibilitatea de a le crea celor mici conturi pe acest site, dar ceea ce este cel mai important este faptul că timpul de joacă la calculator al copiilor poate fi setat, ulterior părinții având acces la activitatea micuților cât timp aceștia nu au fost supravegheați, inclusiv putând opta pentru dezactivarea anumitor secțiuni din contul copilului. Pentru ștrengari.ro, siguranța navigării pe site este o prioritate.

În plus, părinții au la dispoziție forumuri în care pot discuta subiecte pe teme educaționale sau referitoare la petrecerea timpului liber.

Pe acest site pentru copii a fost realizată și o rubrică specială dedicată articolelor școlare, unde pot fi găsite informații referitoare atât la schimbările din domeniul educațional, cât și calendarul testărilor naționale, dar și informații de ultimă oră din acest domeniu. Mai mult, sunt prezentate liste atât cu instituții de stat, cât și private (grădinițe și școli) din toată țara, acesta reprezentând un avantaj major pentru cei care doresc să se informeze din timp asupra lor.

O altă rubrică interesantă este cea alocată referatelor. Structurate pentru cele 3 niveluri de învățământ – gimnaziu, liceu și facultate – aceste referate sunt foarte interesante și din domenii variate (astronomie, economie, informatică, medicină etc).

De la Plaza, magazinul online, pot fi cumpărate rechizite școlare și articole de îmbrăcăminte, dar și obiecte virtuale haioase care pot decora camera virtuală a micuțului.

Chiar și eu mi-am făcut cont pentru a putea accesa paginile de pe acest site și sincer, nici nu știu când a trecut vremea – așa că este binevenită opțiunea de setare a timpului. În concluzie, îl recomand cu încredere celor care au copii, care se pregătesc să aibă copii sau pur și simplu, celor care se simt copii!

Acest filmuleț este preluat de pe site și mi s-a părut mult prea drăguț pentru a nu vi-l arăta și dvs.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s