ITGalaxy – The best IT supplier

Itgalaxy.ro este un magazin online cu peste 10.000 de produse din majoritatea categoriilor IT&C, al cărui motto este ”The best it supplier”, iar unicitatea sa constă în ușurința navigării pe site. Și dacă vă puneți întrebarea de ce ar fi cel mai bun furnizor de IT, vă pot oferi câteva argumente.

În primul rând, interfața magazinului are un design deosebit și este foarte accesibilă, iar produsele dorite pot fi găsite ușor: indiferent de produsul căutat, îl aveți practic la îndemână. Paginile se încarcă repede și nu necesită resurse deosebite pentru a fi vizualizate corect. Site-ul este construit după o strategie orientată către obținerea unui ranking bun în motoarele de căutare tradiționale cu o localizare specifică pentru piața românească. Modelul afacerii este unul stabil, depinzând de ranking-ul motoarelor de căutare. Interfața aduce sub ochii vizitatorilor o selecție a gamelor de produse și un banner flash care promovează reduceri pentru anumite produse. Este o idee foarte bună și un standard în shoppingul online românesc.

În al doilea rând, este unul din puținele site-uri care oferă computere barebones direct pe prima pagină. Punctele tari le reprezintă prețurile fără concurență la laptopuri, LCDTV, jocuri, dar și la consolele de gaming în special console WII. La fel o secțiune atrăgătoare este cea de creditare online și de obținere rapidă a creditelor necesare pentru cumpărături prin CardAvantaj.

La super promoție este telefonul Smartphones ASUS P565 care se găsește în acest magazin aproape la jumătate de preț față de același model descoperit pe un alt site! Printre aplicațiile sale se numără Windows Media Player, Java MIDP 2.0, Organizer, World Clock, Calculator, Office editor (Word, Excel), Office viewer (PowerPoint, PDF), dar și Business Card recognition, iar memoria sa RAM este 128 MB.

 

Printre promoțiile magazinului se află și un GPS la un preț incredibil de mic, cu o mulțime de facilități: la o rezoluție de 480 x 272 pixels, are o capacitate de memorie de 64 RAM + 2048 ROM și bluetooth. Iar prin sistemul său de operare se poate naviga în 39 de țări printre care: Polonia, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Marea Britanie și Italia.

 

 

Un alt produs care mi-a atras atenția este laptopul Toshiba Satellite L655-16Z, un laptop performant, care are ca bonus un Mouse Logitech (sau o geantă) și Antivirus BitDefender 2011/1an, la un preț extrem de convenabil. Procesorul este Intel Core i3, memorie RAM de 8 GB, diagonala de 15,6 inch, rezoluția este 366 x 768, iar capacitatea HHD este de 250 GB.

 

Perioada Sărbătorilor se apropie cu pași repezi așa că acest magazin online reprezintă opțiunea ideală pentru a cumpăra cadouri celor dragi. Eu vi-l recomand cu încredere și vă veți convinge că ați făcut alegerea perfectă!

2 comments on “ITGalaxy – The best IT supplier

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s