Chestionar despre… mine

Am primit de la prietena mea, Larisa (aka La taină despre cosmetice) o leapșă foarte drăguță, pentru care îi mulțumesc tare mult și îi și dau curs:

SUNT: o fire deschisă, optimistă, și îmi place să fiu înconjurată de prieteni. De fapt întrebarea mea atunci când eram micuță era – ”Vrei să ne împrietenim?” Și care mai este valabilă și acum 🙂

AȘ VREA: să ajut pe oricine are nevoie

PĂSTREZ: amintirile pe melodii

MI-AȘ FI DORIT: să trăiesc în alte vremuri într-un castel și să fiu prințesă

NU ÎMI PLACE: minciuna și prefăcătoria – le urăsc din tot sufletul meu, precum și pe cei care le practică. Și i-aș strânge de gât dacă aș știi că aș rezolva ceva cu asta sau că s-ar putea îndrepta.

MĂ TEM: de singurătate

AUD: și ce nu trebuie

ÎMI PARE RĂU: timpul trece atât de repede și nu am vreme să fac tot ceea ce îmi propun

ÎMI PLACE: să fiu iubită și să iubesc la rândul meu

NU SUNT: egoistă și cârcotașă

DANSEZ: întotdeauna când am ocazia, inclusiv pe patine – mai nou 🙂

CÂNT: când sunt fericită

NICIODATĂ: nu aș face rău cuiva

RAR: se întâmplă să fiu nefericită

PLÂNG: foarte rar

SUNT CONFUZĂ: când văd că nu toată lumea gândește ca mine

AM NEVOIE: de o atmosferă calmă și caldă

AR FI TREBUIT: să fiu mai dură în viață (cel puțin până acum)

AȘ PUTEA: să nu mai mă încred în oricine, dar îmi este imposibil – deși un prieten mi-a dat un sfat valoros: „Numai la biserică se crede” 🙂

Mai înainte de a nominaliza pe prietenii din blogrollul meu la care va merge leapșa, ”atașez” și o melodie care îmi place extrem de mult:

Iar acum leapșa merge mai departe la:

Natural, ca Aloe Vera, Achilianu, Adrian Voicu, Alecs Online, Avimelech24, Babilon, BALANTZA, Black Angel, BlackList, Blog de noapte, Blog despre viata, de la inima la inima!, Blog Voinescu Eduard, Blogatu, Blogdan.info, Blogu’ lu’ Cipy, Blogu’ lui Alex, Bogdan86, Cartim Blog, Cornelius Rosca, Cristi Serban, Cugetari stocate, Despre vrute si nevrute, Dezvaluiri!, Din viata, Duras33, Energia Noua, Enjoy&Live&Feel&Life, Eroic Center, Gabriel Ungureanu, Ganduri ireale, Gand_licitat, Gctinvalentin’s Blog, George Floarea, Getting through, HazLii, Indrazneste sa speri!, Ioan Usca, Ionel baiat bun, Istorii regasite, Jurnalisticus, Jurnalul meu de bord, Jurnalul., La un ceai, de vorba…, Lavinicatimu’s blog, Lecturi povestite pe scurt, Loove, Luchici&Ionel’s Blog, Lucille’s Craft&Designs, Lumina eului INTERIOR, Mandale Cristina, Marius Ianus, Midnight Dream, Mihai Paun – Scrierile mele, Noaptea Iguanei, R.E.V.I.C.T., Radinis, Reformistul, Sanatate si Viata, Shroomy, Silence’s Blog, Simion Cristian, Spirit nocturn, Sycaman’s Blog, THEjeweller, Things worth mentioning, Totul despre dragoste, UltraBun, Val33ntyn’s Blog, Viața mea, Viata de boem, Vis-vândut-la-gramaj, Viata de hoinar, Vindecator.com, Virtual Reality, Well.of.Words,Wolftz’s Blog

24 comments on “Chestionar despre… mine

 1. Preiau leapşa cu mare placere. Îmi place ce ai scris iar melodia pe care ai ataşat-o e foarte frumoasă. Am avut ocazia să o ascult live(cântată de Adi Bărar şi, din pacate, nu de Ovidiu Ioncu Kempes) iar efectul pe care îl are asupra mulţimii e extraordinar .

 2. Pingback: Chestionar despre… mine « Jurnalul meu de bord sau Historia et Poema Aeternum

 3. Îmi place ce ai scris, adică îmi place cum te descrii, adică îmi place cum eşti tu. 🙂

  Nu mai este nevoie să preiau lepşa, aş scrie aproape la fel, adevărat. . .cu câteva diferenţe. 🙂

  Un An Nou cu sănătate şi lumină în suflet!

 4. Pingback: “Strigă istoria sub noi, oameni buni!” « Ionel băiat bun

 5. OBSERV CA NU TE COBORI SI PE SCARA ” SARACILOR ” FAPTELE CONTEAZA , NU CEEA CE SCRIU OAMENII IN CHESTIONARE ! SA FII CU PUTEREA , AR PUTEA SA FIE NOUL TAU DICTON ! RAR AM VAZUT VREUNUL DINTRE BLOGGERII FAVORITI SA COMENTEZE LA BLOGUL TAU ! VORBEAI DE PREFACATORIE !!! DE AIA SE SPUNE CA PRESA E CORUPTA ! AU SUFLETUL CORUPT CATEODATA ! FAREWELL

  • Prefacatorie? Presa are sufletul corupt cateodata? De ce? Pentru ca v-am rugat la o postare anterioara sa faceti comentariu la subiect? Fiindca nu interesa pe nimeni, cred, cate prietene aveti dvs pe Facebook si in cat timp le-ati adunat?
   Pe de alta parte, eu consider ca nu e nicio problema daca bloggerii dvs favoriti nu lasa comentarii pe blogul meu. Este pierderea lor daca nu-l viziteaza, nu a mea.
   Si ca informatie suplimentara, faptele sunt cele care decurg din felul de a fi al celor care se descriu în chestionare. Iar dictonul mi-l aleg singura, nu trebuie sa imi fie sugerat.

 6. Pingback: Cartim Blog - My point of View » Chestionar despre… mine

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s