Albinele au oprit un meci în Panama

Clipe de coşmar pentru fotbaliştii naţionalei El Salvador, duminică seara, în deplasarea de la Ciudad de Panama, în meciul cu statul Panama. Partida a contat pentru Cupa Naţiunilor din America Centrală.

Primele momente de panică s-au instaurat în minutul 50, când portarul oaspeţilor a reclamat arbitrului Benigno Pineda din Honduras că nu mai poate sta în poartă din cauza unor insecte care roiesc la unul dintre vinclurile porţii. “Centralul” a verificat informaţia şi s-a convins că acolo se află nişte albine. S-a apelat la organizatori care au intervenit cu un extinctor ce a pulverizat o substanţă chimică. După circa 5 minute situaţia s-a stabilizat, astfel că meciul s-a reluat.

Nu pentru mult timp, pentru că albinele au reapărut şi, încă, în număr mai mare. Pe teren şi-a făcut apariţia omul cu extinctorul care a început să împrăştie cu respectiva soluţie inclusiv pe teren, pentru a se asigura că insectele nu mai apar. Soluţie neinspirată, deoarece mirosul înţepător i-a doborât pe toţi jucătorii de câmp, inclusiv pe arbitru. Cu chiu cu vai, meciul s-a reluat cu jucătorii având ochii roşii, arbitrul punându-i punct final în minutul 103, cu acelaşi scor cu care începuse, 0-0.

Sursa: Jurnalul Național

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s