Cât mai durează până când vom folosi moneda Facebook

Facebook Inc. e decisă să facă bani. Plănuieşte noi surse de venituri, pe lângă cele clasice, obţinute din publicitate. Pentru început, scrie The Wall Street Journal, citat de Gândul, vrea să ceară tuturor dezvoltatorilor de jocuri prezenţi în reţeaua de socializare să folosească sistemul de plată al Creditelor.

 

Ca să scoată bani şi din altceva, nu doar din reclame, Facebook plănuieşte noi surse de venituri. Un început l-ar reprezenta Creditele, pe care creatorii jocurilor din celebra reţea le-ar putea folosi, începând cu 1 iulie, data avansată de un oficial al companiei. Mulţi dintre dezvoltatori au acceptat provocarea făcând trecerea spre adoptarea monedei Facebook.

Compania oferă o reducere de 30% la vânzările de Credite care sunt folosite pentru a cumpăra bunuri virtuale şi pentru plata altor servicii în momentul în care utilizatorii se joacă pe Facebook.

Utilizatorii Facebook pot cumpăra Credite – care costă 1 $ setul de 10 – cu un card de credit, de pe telefoanele mobile, prin intermediul cardurilor cadou vândute la magazinele alimentare, sau folosind serviciile de plată PayPal de la eBay.

Mulţi dezvoltatori de jocuri au acceptat în mare măsură trecerea la moneda Facebook, inclusiv editorii mari ca Zynga Inc, producătorul “Farmville” şi al altor jocuri din reţelele sociale. “Farmville”, de exemplu, permite utilizatorilor de Credite să cumpere seminţe de dovleac pentru a le cultiva în grădini virtuale.

Sursa: Realitatea.net

 

One comment on “Cât mai durează până când vom folosi moneda Facebook

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s