Băutură răcoritoare cu aromă de marijuana, în SUA

O companie americană a anunţat că va lansa, în luna februarie, pe piaţa din SUA o gamă de băuturi răcoritoare cu aromă de marijuana, care îi vor face pe viitorii “clienţi” să devină euforici şi extrem de comunicativi, informează newslite.tv.

Producătorii spun că această gamă, ce cuprinde băuturi răcoritoare cu extract de lămâie, portocale şi frunze de coca, va fi lansată în luna februarie, iar preţurile pentru o astfel de băutură va fi cuprins între 10 dolari şi 15 dolari.

Deoarece noile băuturi conţin între 35 de grame şi 65 de grame de tetrahidrocanabiol (THC) – principalul ingredient psihotic din canabis -, ele vor fi disponibile doar în magazinele autorizate să comercializeze marijuana în scopuri terapeutice.

Potrivit companiei producătoare, aceste băuturi răcoritoare “au un gust moderat de marijuana” şi pot fi servite alături de un tip special de prăjitură – negresele cu ciocolată.

Sursa: Mediafax

5 comments on “Băutură răcoritoare cu aromă de marijuana, în SUA

    • Da, într-adevăr.. Așa poate mai uităm și noi în ce vremuri trăim 😛 Si vom fi atât de euforici, încât nici nu o să mai încercăm să scăpăm de Băsescu! 😛

  1. viatza mea e planta,frunzele is mainile,si efectul la fumat e cel adorat de la indieni la canabalii de noi:* Ave MariJuanA

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s