În Barcelona s-a înființat prima agenție de voiaj pentru jucării de pluș

Știrea următoare se poate încadra în categoria O lume nebună, nebună. La orice m-aș fi gândit, dar ca să-mi trimit un muțunache într-o vacanță ca să se relaxeze, nu mi-ar fi trecut niciodată prin minte! Câtă inventivitate mai există pe lumea aceasta!

Jucăriile de pluș pot vizita Sagrada Familia, se pot fotografia și posta pozele pe Facebook, se pot bronza la plajă și chiar urmăresc din tribuna meciurile Barcelonei.


Jucăriile de pluș nu mai trebuie să rămână acasă, aruncate pe pat sau într-un colț al camerei, atunci când “stăpânii” sunt plecați în vacanță. Acum pot călători. Și o pot face și singure, în cazul în care proprietarul este ocupat cu job-ul sau are alte treburi mai importante decât o vacanță cu ursulețul de pluș în geamantan. Este o metodă bună să le întoarcem dragostea necondiționată pe care ne-o ofera, încă de când suntem copii, scrie El Pais.

Jucăriile se pot “lăuda” ulterior pe Facebook cu pozele

În Barcelona a luat ființă agenția Barcelona Toy Travel, prima agenție de voiaj pentru jucării de pluș din Spania. Pentru 50 de euro (70 pentru alte țări ale UE), agenția de voiaj oferă un tur de șase zile prin capitala Catalunyei, cu zece fotografii incluse și un suvenir. Pentru ceva mai mult, 70 sau 110 euro, jucaria de pluș poate vizita muzeul Gaudi, muzeul FC Barcelona, parcul de distracții El Tibidabo, poate “mânca” preparate catalane sau sa stea o zi la plajă alături de alți turiști, tot jucării de pluș ca și ea. “Stăpânii” nu trebuie să-și facă nicio grijă. Vor păstra, permanent, legătura cu jucăria, via sms sau Facebook. Agenția se ocupă de crearea unui profil al “ursulețului” sau păpușii, pentru a posta mesaje și fotografii din vacanță sau a interacționa cu alte jucării de pluș. Profilul de Facebook al agenției are deja 1.064 de fani.

Sursa: știri.rol.ro

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s