Acer ICONIA, laptopul cu două ecrane, disponibil și în România

Acer ICONIA, marele câștigător al “Last Gadget Standing”, competiție anuală ce se desfășoară la CES și la care participă cele mai votate 10 gadget-uri ale anului, a ajuns în România. Noile Acer ICONIA vor fi disponibile începând cu data de 25 februarie 2011 prin intermediul partenerilor ELKOTech Romania la prețul recomandat de 5.999 RON pentru modelul dual-screen, anunță un comunicat al importatorului.

“Acer ICONIA este în acest moment cel mai cerut produs, iar caracteristicile tehnice de excepție, design-ul dual screen și aplicațiile preinstalate îl recomanda. Începând cu 25 februarie Acer ICONIA poate fi achiziționat de către utilizatorii de tehnologie din România”, a declarat Mircea Ciucur, Director General ELKOTech România.

Acer ICONIA este un Tablet PC multi-touch cu doua ecrane de 14” sensibile la atingere, 1366×768 pixeli fiecare, ce oferă utilizatorului o experiență deosebită, sistemul dual screen permițând lucrul simultan cu două aplicații diferite: poți sa navighezi pe un site de pe un ecran și să vizualizezi conținutul fisierului tau favorit în celalalt, sau poți să te uiți la un film pe primul ecran în timp ce cauți prin fișierele tale multimedia în celălalt. Iar pentru cei care au nevoie de un spațiu de lucru mare, și pentru a facilita citirea de documente, utilizatorii pot deschide fișiere sau ferestre care sa acopere ambele ecrane.

“Anticipăm o cerere foarte mare pentru Tablet PC-urile Acer ICONIA. Partenerii de distribuție ELKOTech România au primit comenzi în avans pentru acest echipament, utilizatorii fiind nerăbdători să încerce noua experiență de computing oferită de ICONIA”, a completat Mircea Ciucur.

Acer Iconia include în premiera funcția 10 finger multi-touch pe un sistem dual screen dotat cu procesor Intel® Core™ i5, stabilind un nou mod de interacțiune cu fișierele video, fotografiile, site-urile și clipurile video.

Acer ICONIA a fost creat pentru a oferi o experiență optimă de tip all-point multi-touch pe un tablet dual-display. Acesta a fost punctul de la care s-a plecat în dezvoltarea ICONIA și a unor aplicații cum ar fi Acer Ring.

Acer Ring se activează la plasarea a cinci degete pe ecran și oferă un acces rapid la o serie de programe optimizate pentru lucrul cu sisteme touchscreen, la tastatura virtuală, la editorul de gesturi, Windows și Device Control. Tastatura virtuală este full size QWERTY și detine suport pentru mai multe limbi de circulație internatională. Aceasta include un touchpad și o tastatură numerică, utilizatorul putând trece foarte ușor la modul de scriere de mână.

Sursa: stiri.rol.ro

2 comments on “Acer ICONIA, laptopul cu două ecrane, disponibil și în România

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s