Renunțați la albirea profesională! Iată 5 REMEDII SIMPLE pentru DINȚI mai ALBI pe care le puteți folosi ACASĂ

Dinții albi și strălucitori sunt visul fiecărei persoane, trebuie să recunoaștem. Aceștia nu doar sporesc frumusețea zâmbetului dvs, dar, de asemenea contribuie la crearea unei personalități aparte. Deci, gândiți-vă înainte de vizita pe care doriți să o faceți unui medic dentist pentru a scăpa de petele galbene de pe smalțul dinților. Așteaptați un minut și citiți acest articol! Puteți avea un zâmbet strălucitor, fără a pierde sute de dolari pe procedee sau așa-numitele substanțe de albire. 
Foto: humannhealth.com
Iată câteva remedii simple, pe care le puteți găsi direct pe raftul din bucătărie și vă vor oferi un zâmbet cu adevărat strălucitor. Și dinți sănătoși. 

1. COAJA DE BANANĂ
 
Banana este un fruct cu multe substanțe nutritive esențiale pentru organism. Cine spune despre cojile de banană că sunt o pierdere de timp? Data viitoare când sunteți pe cale să aruncați aceste coji de banane, frecați-le pe dinți timp de două minute. După alte 15 minute, periați dinții cu pasta de dinți pe care o folosiți în mod obișnuit. Repetați acest proces de două ori sau de trei ori pe saptămână. După un timp, veți observa o diferență vizibilă .

Cum poate coaja de banană fi de ajutor pentru albirea dinților? Coaja de banană conține minerale esențiale ca potasiul, manganul și magneziul, care pătrund în smalțul dinților și ajută la albirea lor.

2. CĂPȘUNILE

Căpșunile nu au doar un gust minunat, ci vă pot și lumina zâmbetul. Tot ceea ce trebuie să faceți este să luați o căpșună sau două, striviți-le, iar apoi aplicați-le pe dinți timp de 2-3 minute. După această procedură puteți clăti pur și simplu cu apă sau vă puteți spăla pe dinți. Căpșunile ajută în două moduri:

În primul rând, ele reprezintă o sursă bogată de enzime naturale cunoscute ca acid malic. Louisa Mccan – Graves, expert în frumusete și autor al cărții “Hollywood Secretele Frumuseții: Remedii pentru salvare”, spune că acidul malic este componenta cheie în multe paste de dinți pentru albirea dinților.  Expertul în stomatologie, dr. Steven Roth spune că fibrele aflate în căpșuni acționează ca un purificator natural și ajută la eliminarea bacteriilor, în special a celor din gură și de pe dinți.

3. COAJA DE LĂMÂIE ȘI SUCUL DE LĂMÂIE

Un alt fruct care funcționează ca un înălbitor eficient pentru dinți este lămâia. Nivelul ridicat de acid citric conținut în coaja de lămâie curăță puternic precum un agent de albire. Dr. Roth afirma: ” Așa cum în mod natural decolorează părul, lămâia vă va lumina dantura.” Fie puteți freca coaja de lămâie pe dinți, fie puteți aplica sucul de lămâie pe dinți. Luați sucul de la o lămâie și îl amestecați cu o cantitate egală de apă – spre exemplu, dacă luați o linguriță de suc ​​de lămâie, apoi amestecați cu 1 lingurită de apă. Atenție! Acest amestec nu trebuie să se folosească mai mult de 2 ori pe săptămână! Lămâile,
fiind prea acide, pot cauza carii dentare și pot distruge smalțul, dacă sunt folosite foarte des. Alte fructe, cum ar fi ananasul și portocalele ajută, de asemenea, la menținerea dinților curați.

4. MORCOVII FRAGEZI
Morcovii cruzi sunt foarte benefici în îndepărtarea plăcii de tartru de pe dinți și sunt recunoscuți ca reprezentând o metodă de curățare naturală. Dr. Jeffrey Gross de la Case Western Reserve University School of Dental Medicine afirma: “Poate fi greu de crezut, dar unii oameni jură că frecarea morcovilor cruzi, fragezi, pe dinți îi fac să arate mai luminoși”.
De asemenea, morcovii omoară bacteriile prin menținerea echilibrului acido – alcalin al gurii. Deci, de fiecare dată când ronțăiți un morcov, dinții vor deveni mai albi, iar gingiile, sănătoase.
Articolul complet AICI

2 comments on “Renunțați la albirea profesională! Iată 5 REMEDII SIMPLE pentru DINȚI mai ALBI pe care le puteți folosi ACASĂ

Leave a comment