About Me

+DSC_0208  Alice in WonderNet s-a născut dintr-un hobby, iar ideea de la care a pornit acest blog a fost aceea de a aduna într-un singur loc știri, informații interesante, dar și fotografii care merită să fie admirate, adică tot ce găsesc deosebit pe internet și despre care consider că este de interes pentru vizitatorii mei.

  Sunt jurnalistă și lucrez de foarte mulți ani în domeniul online (în domeniul politic mai exact), iar la un moment dat m-am hotărât să creez un blog unde să postez ceea ce mi-ar face mie plăcere să găsesc pe un site – articole variate, curiozități și informații la care cineva ar avea acces mai greu, fiind nevoit să stea să caute destul de mult în mod normal.

 Îmi place să descopăr știri interesante și să vin în fiecare zi cu ceva nou. De fapt, pe blog sunt două categorii principale: Articole Diverse – unde sunt materiale “culese” pe de alte site-uri și Media – Articole Personale – unde sunt materiale scrise de mine. Cochetez cu fotografia, dar si cu poezia (din “amantlâc”, după cum a remarcat un clasic în viață :).  Sper sincer ca vizita blogului meu să fie una placută, vă mulțumesc pentru trecere și aștept să reveniți. Aici nu vă veți plictisi, deoarece blogul meu creează dependență 😉

Între timp,  activitatea blogului Alice in WonderNet s-a mutat pe un domeniu nou. Știri dintre cele mai interesante, curiozități, fotografii superbe, dar și imagini nostime le veți găsi – așa cum sigur v-ați obișnuit de peste trei ani – tot în WonderNet, însă la o nouă adresă: www.aliceinwonder.net.  Pentru blogul meu am creat și o pagină de Facebook, unde veți putea descoperi tot ce este deosebit în lumea minunată a Internetului și unde veți putea deveni fani declarați.

 Acestea fiind spuse, vă doresc o călătorie plăcută în lumea mea, în WonderNet, și aștept să reveniți zilnic!

 P. S. Dacă aveți materiale interesante si doriți să le faceți publice, vă rog sa le trimiteți pe e-mail, iar eu le voi posta în WonderNet, specificând sursa. Adresa mea de e-mail este: aliceboboc@yahoo.com. Va multumesc anticipat!

Cu prietenie, Alice Diana Boboc

139 comments on “About Me

  1. Blogul tău este superb şi multe fotografii m-au făcut chiar să râd cu lacrimi!Te voi adăuga sigur la blogroll.Să postezi în continuare pentru că ţi-a ieşit un blog tare fain! 😀

  2. Buna Alice,

    FARA INTERPRETARI…da-mi vine sa-ti zic ca numele de ALICE (e un boboc) IN TARA MINUNILOR !!! si lasand la o parte interpretarile mele iti doresc mult succes in cariera ta de jurnalism !!!

    O zi buna si pe curand,
    Ciupi Conduraru
    INFO BLOG BUZAU

  3. Salut, sunt interesat de un link exchange cu acest blog
    Intră şi vezi dacă bloguleţu meu se încadrează ceriţelor tale, iar dacă trece testu, lasă mesaj cu titlu care vrei să te trec şi adresa, să nu uit pe cine să trec
    O zi bună

    Titlu : Informatii
    Adresa : http://informatiinews.blogspot.com/

  4. Succes cu blogul tau , daca doresti promovare gratuita acceseaza site-ul elgato.ro si blogul elgato.ro care face promovare automata dupa articole gasite in feed-uri…

    Bafta !!!

  5. –doi dragalasi,unul il iubeste pe celalalt fara conditii–pur si simplu-frumos–vreau sa stiu ce nume are–

  6. Buna seara,sunt administratorul site-ului de desene animate desene-tari.ro , si va scriu acest comentariu pentru a incheia un parteneriat de tipul link exchange,daca sunteti deacord treceti-ma cu titlul desene animate si trimite-ti mi codul dvs. la e-mailul parteneri[@]desene-tari.ro,va multumesc.

  7. buna, nu stiu cum naiba am gasit blogul tau, l-am salvat acum ceva timp, dar l-am deschis abia azi…sint incintat de citeva poze, chiar si de a ta :).
    cauti in fiecare zi pozele astea?

    • …de care poze sa caut? de ale mele? 😛

      Da, in fiecare zi caut ceva interesant pentru cei care imi viziteaza blogul, deoarece, daca aduc un zambet sau o informatie noua pentru cineva care intra pe pagina mea, atunci sunt multumita 🙂

  8. pozele tale le ai implicit cu tine, materializarea lor iti apartine, nu-i nevoie de cautare, cel mult de ipostaze care sa aduca un aport de expresivitate, hai ca am raspuns elaborat, insa altceva nu inteleg, combinatia de multumire si zimbet, incintarea nu are persistenta, mai totdeauna are atasat timpul trecut…

    • altfel spus, sunt multumita dacă reusesc sa-l fac pe vizitator sa afle lucruri pe care nu le stia sau sa uite de grijile zilnice, chiar si pentru cateva momente

  9. da, ai o nota de idealism, optimism…gata, nu mai zic nimic, eu functionez in alt registru, cel mult o sa comentez vreo poza care-mi place. sincer sa fiu, imi placi si tu.

  10. Cand am citit pe header “creaza dependenta” am ridicat o spranceana ironic. Insa articolele tale sunt foarte interesante si cu siguranta voi mai trece la tine pe blog.

    Bine ai venit in blogroll-ul meu 😀

    O zi buna!

    • Ma bucur ca nu exista riscul sa ma regasesc pe siteul Friends of Irony 😛 Multumesc pentru apreciere, precum si pentru adaugarea in blogroll. Reciproca este valabila 😉 Succes!

  11. -pe masa tacerii,un caine doarme impietrit/in jur clepsidre ca vaze-” Brancusi daltuit” , lac de nisip cu flori de lotus,secat/furtuna ce aduce-un rege , pierdutul popor, a-nviat.

  12. Buna Alice, nu stiu daca ai rezolvat, dar voiam sa iti spun ca ti-am raspuns aici (ultimul comentariu). Am fost in “santier” pana ieri. Sper sa fie ok…

    Numai de bine!

  13. -hei, azi nu mai suntem in prier,vine deja gustar si cifra 6 poarta ghinion,— in rest tot furnicuta,pilot de curse, visatoare si atat–deja chestiunea cu degetul si marea e caduca, esti deja pe val,ca sa nu zic ca marea a devenit un lac prea mic pentru corabia cu muze- “Sirena Coach”

  14. Buna seara,

    Un blog foarte interesant. Voi reveni sa mai citesc, am ce afla si asta imi place la un blog.

    Iulia

  15. Buna Alice, nu am mai trecut demult pe la tine.. dar, constat cu admiratie ca imi place foarte mult blogul tau …este un blog de jurnalist cu adevarat!! Te adaug in blogroll… asa te accesez mai usor… poate ma adaugi si tu in blogroll-ul tau … 😉

  16. Imi place blogul tau, parca simt ca respir dupa toate ”stirile” de la tv. Clar o sa inchid tv si o sa te urmaresc pe tine. Mi-ar placea daca ai pune si stiri la fel de interesante si despre ce se mai intampla in Romania. Pentru ca sunt sigura ca au loc evenimente altele decat cele legate de politica, sau accidente, violuri, injuraturi, manele. Dar e doar o sugestie! Oricum imi placi! O zi faina!

    • Madalina, multumesc tare mult pentru apreciere! Nu ai idee cat ma bucura comentariul tau! Stiri despre Romania? Desigur ca sunt infinit mai multe decat sunt prezentate la tv si nu din cele de genul stirilor de la ora 17.00. Dar acelea pot fi gasite – zic eu – mai usor decat cele de pe site-uri straine, unde nu multi au rabdare sa caute sau sa traduca. Iar referitor la stirile care sunt din tara noastra prefer sa fie cele scrise de mine si nu preluate – stiri, interviuri, reportaje. Multumesc mult inca o data, iti doresc toate cele bune si te mai astept! Cu prietenie, Alice

  17. Felicitari pentru ceea ce faci! Ai un blog care “se cere” sa fie in lista mea de lecturi! I-am satisfacut aceasta “cerere” cu mult drag! Succes in continuare!
    Carmen

  18. Melancolic,-o intrebare
    Daca marti,noi blog-postim
    Ramai totusi visatoare!
    La multi ani!-(ne dedulcim-
    Dependenti fiind-te iubim)
    Inger esti, ori autoare?—

  19. Um moş îţi doreşte să ai parte de mult succes. Ai încercat marea cu degetul şi ai descoperit-o. Blogul este interesant şi “merge bine”.
    Să nu interpretezi ghilimelele a zeflemea, dar cum blogul nu este prunc, nu are cum să meargă altfel decât în mod figurat. Dar blogul este bun şi mi-a plăcut. Şi uite că din nou am intrat pe dublu sens. Blogul nu-i bun de mâncat, ci bun de citit.
    De o seară bună să ai parte şi un sfârşit de săptămână în linişte şi pace să te învăluie.

    Noa, serbus tu dragă. Am sporovăit destul. (Nu-i zminteală cum am scris, ci cum îi zâsa pe la noi).

    • Va multumesc din suflet pentru apreciere si pentru urari! 😉 Ma bucur daca am reusit sa descopar marea, sau macar o particica din ea… O seara frumoasa va doresc si astept sa reveniti! Cu prietenie, Alice

  20. Va doresc sa aveti si experiente de viata cat mai frumoase. Munciti mult. Sunteti, cum se spune, fata faina. Toate cele de bine, cornel.

  21. hola querida amiga alice felicitaciones por su blog muy interesante hacer un buen trabajo saluditos de gran canaria las palmas atentamente toni

  22. Dorim sa dezvoltam un parteneriat cu cat mai multe site-uri si bloguri. De aceea dorim sa facem banner exchange si link exchange cu toti cei care considera ca situl nostru merita acest lucru.
    Vom raspunde si noi afirmativ la toate cererile dvs.

    Pentru link exchange –> Titlu : Anunturi Gratuite
    –> Linkul : http://www.minianunturi.com

    Pentru banner exchange cereti codul sau pentru schimb de bannere vom trimite pe mail.
    minianunturi@gmail.com

  23. Interesant este ca dupa ce am citit postarea cu aurul, am vazut in titlu: “Jurnalist independent”. Iti calc pe urme (as putea spune), sunt in anul 2, tot la Jurnalism.

  24. Bună ziua !
    Doamnei Alice Boboc !
    ~
    Am … o problemă, legată de “piZap”.
    Mi-am linkat, în sus de pagină … altă adresă de Foto=efecte, preluată de la dvs. Încă nu am utilizat-o.

    Azi dimineaţă, încercând să întroduc nişte poze … MODIFICATE cu “piZap” … mi-a dat EROARE ! Am încercat cu alte poze, NEMODIFICATE … nu mai îmi intră nimic !
    Simt că o iau … razna ! Nu sunt tehnician, nu ştiu engleză, sunt la pământ !
    Vă rog frumos, dacă puteţi să mă ajutaţi cumva ?!! Măcar cu un sfat !
    Eu sunt tot din Bucureşti … şi mă gândesc, poate m-am virusat … ori, acum … poate că îmi trebuie “licenţă” de la piZap … pentru pozele “modificate” ?
    Ori … cine ştie unde am greşit ???
    ~
    Mă Iertaţi pentru deranj ! Eu … mai întru pe ici … pe colo, mai las câte un comentariu, dar, la mine … nu pot să NU pun imagini foto … făcute de mine, bune-rele, cum sunt ele !
    Vă rog din tot Sufletul !
    ~
    Cornelius,

    PS: … adresa piZap am preluat-o din 100 Ro, acum câteva zile (era plasată pe coloana gadget, sus. Acum nu mai este ! Apucasem să fac însă câteva poze modificate, şi vroiam să păstrez “stilul” de modificare !) …

  25. Buna ziua ! Am modificat locul in care apar link-urile catre colaboratori, respectiv catre cei cu care am facut schimb de link-uri ! Linkurile de la fiecare site si blog se gasesc acum pe pagina Parteneri la adresa http://www.minerals.ro/partners .

    Daca aveti vreo nelamurire, sau doriti sa-mi lasati un mesaj va astept cu un e-mail!

    Toate cele bune, Andrei !

  26. Astazi ti-am descoperit blogul si trebuie sa recunosc ca este unul reusit, voi revenii pe siteul tau ori de cate ori am ocazia. Succes in continuare. Numai bine !

  27. Felicitari!
    Te-am descoperit din intamplare (ca atatea …in zilele noastre)…am deja mai mult de o ora de cand “sunt cu ochii pe tine”.
    Imi place!

Leave a comment