10 motive pentru care caprele sunt printre cele mai surprinzătoare animale

10. Tunsoarea – o capră poate avea o tunsoare emo şi să fie cool. Deci, de ce nu ar putea avea și poze tari pe MySpace?

9. Ochii caprei – poate avea o vizibilitate de 340 de grade fără să își miște ochii. În schimb, oamenii au cel mult o deschidere de 210 grade.

8. Mod ciudat de a dormi – nu, capra nu a murit, doar se preface. Acesta este modul în care capra își face somnul de frumusețe de după-amiază, şi probabil chiar visează în timp ce alții sunt îngrijoraţi pentru starea ei.

7. Capra încalcă regulile -ei nu-i pasă dacă poarta este deschisă sau nu, capra intră oriunde vrea.

6. Capra adoră bicicletele! – de ce ar trebui să meargă pe jos atunci când poate alege mai degraba calea cea mai ușoară și poate face o plimbare cu un prieten pe bicicletă?

5. Capre în copac – nu vezi în fiecare zi așa ceva, nu? Se pot răcori la înălțime, dar au probabil și o priveliște minunată de acolo de sus.

4. Egiptenii iubeau caprele – erau venerate deoarece simbolizau copulația și fertilitatea. Și nu oricine ajungea să fie trecut sub formă de hieroglife în interiorul piramidelor.

3. Capra – star de cinema – de asemenea, capra este un actor foarte talentat. Nu toată lumea poate juca într-un film la Hollywood alături de George Clooney.

2. Este OK dacă trage cu ochiul – nimeni nu se supără atunci când o capră trage cu ochiul pe sub fusta unei fete şi niciodată nu intră în necazuri din cauza aceasta.

1. Capra poate urca în vârful stâncilor – care sunt mai abrupte decât v-ați putea imagina vreodată și numai ea singură ştie cum a reușit să ajungă acolo.

Sursa: thisblogrules.com

Leave a comment